Κατηγορίες
τι παίχτηκε...

NASMOS

Σαμαράς Λάζαρος Επιμέλεια προγράμματος – Ακκορντεόν
Έλενα Δεληχρήστου Ερμηνεία

NASMOS

Ο Λάζαρος Σαμαράς είναι εδώ και 15 χρόνια περίπου, ενεργός μουσικός (Πιάνο-Ακκορντεόν) στην λαϊκή και έντεχνη Ελληνική μουσική σκηνή, σε πολλά μέρη της Ελλάδας και συνεργάτης με αρκετούς γνωστούς καλλιτέχνες του χώρου. Επίσης έχει συμμετάσχει και σε δισκογραφικές δουλειές.

Σαμαράς Λάζαρος, Έλενα Δεληχρήστου

Μετά όμως από το επίμονο φλέρτ εδώ και καιρό δικών του μουσικών ιδεών, αποφάσισε να εκδώσει την πρώτη δισκογραφική του πρόταση. Η δουλειά αυτή φέρει τον τίτλο NASMOS και έχει αποδοθεί με ένα Ακκορντεόν.

Στην επιθυμία του να μεταφερθούν αυτές οι μελωδίες ζωντανά στο κοινό, τις έβαλε να συμπράξουν με αγαπημένα τραγούδια της Ελληνικής μουσικής που πρεσβεύει.

Η Έλενα Δεληχρήστου έχοντας θητεύσει εδώ και 14 χρόνια στο πλευρό αξιόλογων καλλιτεχνών και δημιουργών, με την ξεχωριστή της ερμηνεία ολοκληρώνει την εικόνα της μουσικής αυτής παράστασης.

Η μουσική πρόταση αποτελείται από γνωστά τραγούδια Ελλήνων δημιουργών της Ελληνικής διαχρονικής σκηνής και μουσικές στιγμές από τη πρώτη δισκογραφική δουλειά του Λάζαρου Σαμαρά.

Η σειρά, η προσαρμογή των τραγουδιών σε ένα ακκορντεόν, η εμβόλιμη παρουσία των μουσικών στιγμών του NASMOS δίνουν την αίσθηση παράστασης.

Αφήστε μια απάντηση