Κατηγορίες
artists

πλήρη ντάξει

Πλήρη ντάξει

photo: Αναστασία Δεληγιάννη

τους πλήρη ντάξει αποτελούν οι:
Κατερίνα Δούκα τραγούδι, κουτάλια, ζήλιες
Μανώλης Πορφυράκης τραγούδι, κιθάρα
Λευτέρης Τσικουρίδης τραγούδι, μπουζούκι
Χρήστος Παππάς τραγούδι, μπουζούκι, μπαγλαμάς, κιθάρα

Η λαΐκή κομπανία ‘πλήρη ντάξει’ έχει παγιώσει ένα τρόπο έκφρασης και απόδοσης βασισμένο στο παραδοσιακό ύφος και όπως αυτό καταγράφετε από την δισκογραφία κατά την διάρκεια του μεσοπολέμου. Η ανάγκη καταγραφής αυτού του ιδιώματος τους οδήγησε στην δισκογραφία, και με την βοήθεια πολλών φίλων τους, καταφέρανε να εκδόσουν τρεις (3) δίσκους με δικά τους κομμάτια:
πλήρη ντάξει – Νοέμβριος 2013
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ – Νοέμβριος 2014
Τρίτος ΔΙSKOS – Δεκέμβριος 2015

Τραγούδια από την δισκογραφία τους αλλά και παλιά ρεμπέτικα συνθέτουν το ρεπερτόριο που παρουσιάζουν στις ζωντανές εμφανίσεις τους. Ο δυναμισμός στην οργανοπαιξία και ο λυρισμός τον φωνών τους είναι τα κύρια στοιχεία που τους προσάπτουν οι φίλοι ακροατές τους.

Έχουν παρουσιάσει την δουλεία τους σε Ελλάδα και Κύπρο με δεκάδες εμφανίσεις σε διάφορους χώρους και φεστιβάλ και έχουν φιλοξενηθεί σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές.

Έχουν συνεργαστεί με ανθρώπους από τον καλλιτεχνικό χώρο (Video artists, designers, ζωγράφους, φωτογράφους, ηχολήπτες, παραγωγούς) διαμορφώνοντας ένα ευρύ πεδίο δράσεων γύρω από την κομπανία.

Αυτό το διάστημα επικοινωνούν το σύνολο της πολύχρονης εργασίας τους με μιά σειρά από συναυλίες, στην Θεσσαλονίκη, στην Κρήτη και στην Δυτική Ελλάδα.

Μάθετε περισσότερα

Ιστοσελίδα www.plirintaxei.gr
Πλήρη ντάξει, σελίδα στο Facebook
Πλήρη ντάξει, κανάλι στο Youtube

Ενδεικτικά videos

Αφήστε μια απάντηση